Lofta Dakkapellen Aalten, Aalten

Adresgegevens:

Lofta Dakkapellen Aalten
’t Slaa 71
7123 CT Aalten

Tel: 0543-474600

Wij zijn Lofta dakkapel

Als het licht speels naar binnenvalt door de Lofta dakkapel, baadt de kamer in het volle zonlicht. Licht dat door de hoogwaardige afwerking en strakke, elegante vormgeving van de Lofta dakkapel schijnt. Ineens ervaar je volkomen wat ruimte is. De luxe om volwaardig thuis te werken. De weldaad om in alle rust te slapen. Het plezier om zonder beperkingen te spelen. En bovenal: te genieten van meters extra licht, ruimte en oppervlakte. Het gevoel van voluit leven. Het gevoel van een Lofta dakkapel.

Een droom die uitkomt

Een Lofta dakkapel zorgt ervoor dat die prettige studeerkamer waar je je 's avonds rustig terug kan trekken, die ruimte waar jouw flexibele en complete thuiskantoor staat of jullie droomslaapkamer straks werkelijkheid wordt. Comfort staat voorop bij Lofta dakkapellen. Lofta bewijst met haar dakkapellen dat een strak elegant design perfect samengaat met hoge kwaliteit, duurzame materialen en complete afwerking door de beste vakmensen. Van perfecte isolatie tot innovatieve details en een exclusieve uitstraling die in de tijd niet aan kracht inboet.

Openingstijden* Lofta Dakkapellen Showroom in Aalten

Maandag: 13.00 - 17.30
Dinsdag: 09.00 - 17.30
Woensdag: 09.00 - 17.30
Donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 21.00 (Koopavond)
Zaterdag: 09.00 - 16.00
Zondag: gesloten
Feestdagen: gesloten

De Lofta Showroom is gevestigd bij Mengers Bouwadvies.

* S.v.p. eerst bellen vooor een afspraak.

Lofta Dakkapellen Aalten Informatie

Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen, maar heeft u het totaalplaatje nog niet in uw hoofd? De bouwkundig adviseur van Lofta in Aalten helpt u graag om uw droomzolder te realiseren.

Lofta | Mengers Bouwadvies | Aalten | Achterhoek | Gelderland | Showroom | Dakkapellen
    Dakkapellen Informatie Bedrijven Showrooms en Openingstijden »
    Plan uw route naar dit adres »